Har du blitt oppringt av oss?

Obsidione er et leadgenereringsselskap som jobber med å bygge flere kundeforhold for våre partnere. Vi er spesialister i å hjelpe bedrifter med å bygge relasjoner til potensielle kunder. I den forbindelse driver vi en rekke merkevarer i ulike bransjer, og har ansvaret for salg og kundeservice for disse merkevarene. Vi kan derfor ha kontaktet deg om alt fra eksisterende bestillinger av leiebil og flybilletter, tilbud fra våre partnere, kundeoppfølgingssamtaler og velkomstsamtaler til ubetalte fakturaer og finansielle spørsmål.

Vi jobber hardt for å sikre at vårt arbeid alltid er profesjonelt, av høy kvalitet og skreddersydd til hver enkelt person. Hvis du blir oppringt av Obsidione, ber vi om at du tar et minutt til å lytte til det vi har å si. Det behøver ikke å være en tilbudssamtale, selv om det kan være det. Hvis du ønsker å finne ut konkret hvorfor vi har kontaktet deg, er det bare å ta kontakt med oss. Inkluder telefonnummeret du ble oppringt fra, tidspunkt og ditt eget telefonnummer.

Privatpersoner

Vi kontakter månedlig en rekke privatpersoner med formål om å tilby sammenlikning av dagens tjenester, eksempelvis mobilabonnement. Dette skjer på vegne av våre merkevarer, eksempelvis Mobilavtale. Vårt ringegrunnlag er til enhver tid vasket mot det gjeldende reservasjonsregisteret. Dette betyr at det ikke skal ringes til de som har bedt om å bli fraværende fra reklame – og dette følger vi nøye opp. Vi samler heller ikke inn personopplysninger på forhånd utover offentlig tilgjengelig informasjon. Dersom du ikke ønsker å bli kontaktet, vennligst gi oss beskjed.

Vårt mål er at du skal spare penger. Vi jobber ikke med salg, men ren rådgivning. På en objektiv måte ønsker vi å sammenlikne tilbudene du har i dag, slik at du kan finne den beste løsningen til ditt behov. Enten det er snakk om bedre tilbud, eller bedre funksjonalitet i dine nåværende tjenester. Vi har ingen egeninteresse i om du blir kunde – men ønsker kun å formidle kontakt mellom deg og våre partnere. Alle samtaler blir tapet for kvalitetssikring, og laget i maks 365 dager.

Bedrifter

For bedrifter driver vi kontinuerlig markedsføring for våre merkevarer. Vi gjør dette ved å tilby sammenlikning av dagens tjenester, eksempelvis IT-løsninger, telefoni, kontorhotell og andre bedriftsrelaterte tjenester. Vi følger naturligvis opp alle lovmessige bestemmelser som gjelder ved salgsarbeid og markedsføring.

I tillegg kontakter vi våre partnere jevnlig, og de som kan tenkes å være en god match. Dette gjør vi for å høre om deres behov, og finne ut av hvordan vi kan tilby de beste tjenestene. Vi fokuserer alltid på å være profesjonelle og lidenskapelige, slik at vi kan bygge sterke og varige relasjoner.

Dersom du ikke ønsker at vi kontakter deg, eller har spørsmål til hvorfor vi har kontaktet deg, ber vi deg vennligst ta kontakt med oss på kundeservice. Vi vil gi deg en god opplevelse, og hjelpe deg med å finne det du trenger. Vennligst inkluder nøyaktig tidspunkt og nummeret det ble ringt fra.